SHERBIME FUNERALE

SHERBIME FUNERALE

Κατηγορία Διάφορα

DHIMBJEN TUAJ E LEHTESOJME ME SHERBIMET TONA     NJEREZORE MBI TE GJITHA NJERIU.

NE CDO MOMEND NE DITE TE VESHTIRA PRANE JUSH PER PREGATITJEN E DOKUMENDAVE TE DOMOSDOSHEM TE NJERIUT TUAJTE DASHUR. VESHJES, STOLISJES DHE ME SAKTESI TE JEMI GATI PER TE PERCJELLE NJERIUN TUAL TE DASHUR NE UDHETIMIN E FUNDIT.

Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 16, Άγιοι Ανάργυροι 135 62

Τηλέφωνο: 213 037 1453 – 694 484 2064 – 695 554 7642 – 690 708 3208

Email: info@grafeia-teleton-festa.gr

Website: www.grafeia-teleton-festa.eu

 

ZYRE SHERBIME FUNERALE GREQI SHQIPERI.

ZYRE SHERBIME VARIMI GREQI SHQIPERI.

ZYRE FUNERALE 24 ORE PRANE JUSH.

ZYRA FUNERALE JU AFRON TE GJITHA DOKUMENDAT E DUHURA PER UDHETIMIN DREJTE SHQIPERISE.

ZYRA JONE FUNERALE KA TE GJITHA KUSHTET DHE SHERBIMET TE NJE NIVELI TE LARTE NJEREZOR PER TU ARDHE NE NDIHME PER TE LEHTESUAR DHIMBJEN TUAJ.

Thanasis Festas

MAKINAT E ZYRES TONE FUNERALE DO TJU SHERBEJNE ME KUSHTE NE UDHETIMIN DREJTE DISTENACIONIT TUAJ NE CDO SKAJ TE SHQIPERISE.

Μεταφορά κηδείας Αλβανία

Μεταφορά κηδεία Αλβανία

Μεταφορά κηδεία στην Αλβανία

Metafora kidia Albania

Metafora kidias stin Albania